Angelika Mazur stypendystką akcji "W swoim żywiole" | Liceum z Oddziałem Dwujęzycznym im. Piotra Michałowskiego | Kraków

LO z Oddziałem Dwujęzycznym im. Piotra Michałowskiego TSSP

Angelika Mazur stypendystką akcji “W swoim żywiole”

Angelika Mazur została jedną z 10 stypendystów wyłonionych spośród 363 kandydatów z całej Polski w ramach akcji “W swoim żywiole”; więcej o akcji przeczytacie tu: https://www.wswoimzywiole.edu.pl/

Andzia (bo tak ją nazywaliśmy) jest jedną z pierwszych absolwentek naszego liceum, wszyscy pamiętamy ją jako pełną życia i energii, drobną dziewczynę o wielkim sercu i szczerym uśmiechu, która zawsze osiągała swój cel, choćby nie wiadomo jak ciężko musiała na niego pracować (lub o niego walczyć).

Angeliko, tą drogą chcemy Ci z całego serca pogratulować tego stypendium! Zasłużyłaś na nie!

Żeby zdobyć stypendium, Angelika musiała najpierw uzyskać odpowiednią ilość głosów (zdobyła prawie 2000, dzięki czemu znalazła się w pierwszej 20!) oraz przygotować krótki film, w którym miała przekonać komisję, że to właśnie ona powinna otrzymać stypendium. Obejrzyjcie film, jeśli chcecie poznać Angelikę, a tych, którzy ją znają, do obejrzenia filmu nie musimy zachęcać, bo na pewno uczynią to z ogromną przyjemnością: https://www.youtube.com/watch?v=79pmo3XNvXk&t=1s

Liceum z Oddziałem Dwujęzycznym im. Piotra Michałowskiego w Krakowie

Liceum z Oddziałem Dwujęzycznym im. Piotra Michałowskiego w Krakowie

ul. Piotra Michałowskiego 10
31-126 Kraków
Zobacz numer telefonu
Zobacz numer telefonu
e-mail:
liceum@tssp.krakow.pl
szkolapodstawowa@tssp.krakow.pl
zarzad@tssp.krakow.pl

Numer konta bankowego
Krakowski Bank Spółdzielczy
33 85910007 0021 0053 1807 0001
    
Inspektor Ochrony Danych Osobowych: Julia Szablowska
ochronadanych@tssp.krakow.pl

Galeria

Najnowsze zdjęcia galerii 1 Najnowsze zdjęcia galerii 2 Najnowsze zdjęcia galerii 3 Najnowsze zdjęcia galerii 4 Najnowsze zdjęcia galerii 5 Najnowsze zdjęcia galerii 6 Najnowsze zdjęcia galerii 7 Najnowsze zdjęcia galerii 8 Najnowsze zdjęcia galerii 9

Kontynuując korzystanie z witryny, zgadzasz się na stosowanie plików cookie. Więcej informacji.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close